Skaffa bostad och lägenhet i Örsundsbro

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Örsundsbro så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 6 olika) som du har att välja på för lägenhet i Örsundsbro. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Örsundsbro kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Uppsala.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Örsundsbro.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Örsundsbro finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Örsundsbro. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Örsundsbro. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Örsundsbro kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Örsundsbro som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Örsundsbro. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Adando Verksamhetsutvecklarna AB
Villav. 13
749 61 örsundsbro


Bergheden Bro AB
Industriv. 20
749 60 ÖRSUNDSBRO


Casso AB
Giresta Bärsta 6
749 62 ÖRSUNDSBRO


Fastighetsbolaget Bol 3:14 AB
Säbyv. 1
749 61 örsundsbro


Lindborgs Förvaltning I Mälardalen AB
Fröslunda Varsta 18
749 62 ÖRSUNDSBRO


Rex Montage AB
Brunnav. 4
749 63 örsundsbro

Annons:

Lägenhetsinfo om Örsundsbro

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånarantal: 1813, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Örsundsbro

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Örsundsbro. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Örsundsbro innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Örsundsbro eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Uppsala. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Örsundsbro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.