Enebytorp Bygg & Fastighet, AB – bostadsföretag inom lägenheter

Annons:
Du bör alltid göra en ordentlig jämförelse mellan olika bostadsföretag och deras utbud innan du tar ett slutgiltigt beslut kring din nya lägenhet i Uppsala län. Annars kan det lätt bli onödigt dyrt eller att man istället får en sämre lägenhet för pengarna. Enebytorp Bygg & Fastighet, AB är en hyresvärd eller bostadsföretag som är aktivt i Knivsta och som kan erbjuda dig lägenhet i Knivsta.
Annons:

Innan du kontaktar Enebytorp Bygg & Fastighet, AB bör du kontrollera din lista med krav och behov som du har på din eventuella lägenhet i Knivsta. En av de viktigaste detaljerna när man ska skaffa lägenhet är priset. Så skriv alltid ner din budget så att du vet hur höga bostadsutgifter du har råd med. Utöver det ska du också kontrollera vilka grundläggande krav du har på storlek, området och liknande. Så du bör alltid kolla in mer än ett bostadsföretag i Knivsta eftersom det då blir lättare att jämföra dina specifikationer med de olika bolagen. Det blir också lättare att få en översikt över priser. Vill du jämföra mera kan du också kolla in bostadsföretag utanför Knivsta och kolla in hyresvärdar i hela Uppsala.

Kontakta Enebytorp Bygg & Fastighet, AB i Knivsta, hyresvärd

Enebytorp Bygg & Fastighet, AB
Husby-långhundra Andersberg 415
741 95 Knivsta
070 - 774 74 48

Annons:

Hitta till Enebytorp Bygg & Fastighet, AB i Knivsta, lägenheter

Hittar du inte till Enebytorp Bygg & Fastighet, AB kan du använda den här kartan som hjälp.Kommenterat om Enebytorp Bygg & Fastighet, AB i Knivsta


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.