Skaffa bostad och lägenhet i Knivsta

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Knivsta så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Knivsta. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Knivsta kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Uppsala.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Knivsta.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Knivsta finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Knivsta. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Knivsta. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Knivsta kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Knivsta som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Knivsta. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alsike Fastighets AB
Centralv. 18
741 40 Knivsta


Alsike Snickerifabrik AB
Björkkällev. 44
741 92 KNIVSTA


Dickmark Fastighetsbyrå AB
Valloxv. 40 D
741 42 Knivsta


Enebytorp Bygg & Fastighet, AB
Husby-långhundra Andersberg 415
741 95 Knivsta


Knivstabostäder AB
Förrådsv. 23
741 30 KNIVSTA


Närko Fastigheter AB
Rubanksg. 5
741 71 Knivsta


Rydqvist Fastigheter AB
Marma 107
741 93 Knivsta


Team Förvaltning I Knivsta AB
Kurvallen 43
741 92 KNIVSTA

Annons:

Lägenhetsinfo om Knivsta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Knivsta

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Knivsta. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Knivsta innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Knivsta eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Uppsala. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Knivsta.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.