Skaffa bostad och lägenhet i Enköping

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Enköping så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Enköping. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Enköping kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Uppsala.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Enköping.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Enköping finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Enköping. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Enköping. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Enköping kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Enköping som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Enköping. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB Enköpings Hyresbostäder
Kyrkog. 13
745 31 ENKÖPING


Bra Bil Fastighet 1 I Enköping AB
Brian Borg Invest, AB
E.N.A. City AB
Kungsg. 43
745 36 Enköping


Hivén Fastighets AB
Myrang. 5
745 37 ENKÖPING


Kicomp Fastigheter AB
Källg. 12
745 31 ENKÖPING


Mäklarhuset
Kyrkog. 12
745 31 ENKÖPING


Mäklarringen
Kyrkog. 20
745 31 ENKÖPING


Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkog. 16
745 31 ENKÖPING


Tandläkare Lena Hansson-Werner
Kristinag. 20
745 30 Enköping

Annons:

Lägenhetsinfo om Enköping

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Enköping

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Enköping. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Enköping innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Enköping eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Uppsala. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Enköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.