Skaffa bostad och lägenhet i Bålsta

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Bålsta så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 13 olika) som du har att välja på för lägenhet i Bålsta. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Bålsta kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Uppsala.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Bålsta.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Bålsta finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Bålsta. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Bålsta. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Bålsta kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Bålsta som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Bålsta. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bålsta Business Park AB
Håtunav. 8
746 51 BÅLSTA


Cbs Mark AB
Mjödv. 5
746 50 Bålsta


Fastighetsbyrån Bålsta AB
Stockholmsv. 85
746 33 BÅLSTA


Frema Fastigheter HB
Vallmovägen 3
746 37 BÅLSTA


HusmanHagberg Håbo
Centrumstråket 15
746 32 Bålsta


Håbo Marknads AB
Sköldv. 2
746 50 Bålsta


Håbohus AB
Mansängs Torg 1
746 32 Bålsta


Kurrtrås AB
Strandv. 27
746 31 BÅLSTA


Lyckås Vind, AB
Stockholmsv. 27
746 33 BÅLSTA


Morren AB
Strandv. 27
746 31 BÅLSTA


Nordic Properties Portfolio 2 AB
Stockholmsv. 22 A
746 33 BÅLSTA


Sagaliden Fastigheter AB
Västerängsv. 16 A
746 34 Bålsta


Vaxholms HW Konsult AB
Mjödv. 6
746 50 Bålsta

Annons:

Lägenhetsinfo om Bålsta

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Bålsta

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Bålsta. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Bålsta innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Bålsta eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Uppsala. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Bålsta.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.