Skaffa bostad och lägenhet i Värmdö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Värmdö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Värmdö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Värmdö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Värmdö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Värmdö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Värmdö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Värmdö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Värmdö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Värmdö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Värmdö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Anders Hellströmer
Småängsviken
139 55 Värmdö


Bullandö Marina
Bullandöv. 30
139 56 VÄRMDÖ


Byggnadsfirma Bo Östman
Boda Byv. 5
139 90 VÄRMDÖ


Colhag och Wetterstrand Invest AB
Tottkällev. 2 B
139 34 VÄRMDÖ


Hans Sporre M.E.F.
Innersvängen 35
139 54 VÄRMDÖ


Hus och Tomter Täby AB
Skärgårdsv. 180
139 36 VÄRMDÖ


J.A Association Bostäder AB
Älvsalav. 1
139 56 VÄRMDÖ


SkandiaMäklarna
Skärgårdsv. 157
139 36 VÄRMDÖ

Annons:

Lägenhetsinfo om Värmdö

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Värmdö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Värmdö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Värmdö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Värmdö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Värmdö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.