Skaffa bostad och lägenhet i Vällingby

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Vällingby så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Vällingby. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Vällingby kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Vällingby.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Vällingby finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Vällingby. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Vällingby. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Vällingby kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Vällingby som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Vällingby. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Competition Creater I Stockholm AB
Vinstav. 53
162 70 Vällingby


Fastighetsbyrån Vällingby
Pajalag. 57
162 65 Vällingby


Foxab AB
Råckstav. 19
162 52 Vällingby


SkandiaMäklarna
Ångermannag. 138 Vällingby City
162 65 Vällingby


Stiftelsen Hotellhem I Stockholm
Indalsbacken 17 B
162 68 VÄLLINGBY


Svensk Fastighetsförmedling
Vällingby Torg 31 Vällingby City
162 65 Vällingby


Svenska Bostäder, AB
Vällingbyplan 2
162 12 Vällingby


Vällingby Kontorshotell
Pajalag. 56 Vällingby City
162 65 Vällingby

Annons:

Lägenhetsinfo om Vällingby

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Vällingby

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Vällingby. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Vällingby innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Vällingby eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Vällingby.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.