Skaffa bostad och lägenhet i Vallentuna

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Vallentuna så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Vallentuna. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Vallentuna kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Vallentuna.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Vallentuna finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Vallentuna. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Vallentuna. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Vallentuna kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Vallentuna som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Vallentuna. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bergsols Fastighet AB
Fågelsångsv. 10
186 42 VALLENTUNA


Bostadsrättsföreningen Tallbacken
Tallåsv. 280
186 51 VALLENTUNA


Emmoth Property AB
Härlingeslingan 11 B
186 92 Vallentuna


Gillinge Fastigheter AB
Gillinge
Vallentuna


HusmanHagberg
Centralv. 1
186 31 VALLENTUNA


Je Mark & Fastigheter I Vallentuna AB
Svampskogsv. 144
186 55 VALLENTUNA


Roslagens Byggteknik AB
Söderhall 14
186 96 Vallentuna


SkandiaMäklarna
Tellusv. 5 B
186 36 Vallentuna


Tr Fastigheter AB
Albyv. 1
186 91 VALLENTUNA


Vallentuna Företagsby AB
Hjälmstav. 8
186 41 Vallentuna


Vallentuna Sporthotell
Parkv.
186 46 VALLENTUNA


Vikingen, Bostadsrättsföreningen
Skördev. 5
186 31 VALLENTUNA

Annons:

Lägenhetsinfo om Vallentuna

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Vallentuna

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Vallentuna. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Vallentuna innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Vallentuna eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Vallentuna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.