Skaffa bostad och lägenhet i Täby

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Täby så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Täby. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Täby kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Täby.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Täby finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Täby. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Täby. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Täby kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Täby som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Täby. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alandia Försäkringar
Hamnv. 8
183 57 Täby


Bostadsrättsföreningen Viggbygärdet
Söderv. 16
183 69 TÄBY


Brf Jupiter
Grindtorpsv. 13
183 32 TÄBY


D&R Bygg AB
Flygkårsv. 23
183 62 Täby


Dingtunahem AB
Parkv. 35
183 52 TÄBY


Ectic Real Estate AB
Grindtorpsv. 45
183 49 TÄBY


Fgh Tobias2 AB
Parkv. 33
183 52 TÄBY


Förvaltnings AB Hönan 12
Dianav. 17
183 65 TÄBY


HusmanHagberg
Näsbydalsv. 17
183 31 Täby


Jägholm Norrortsmäklarna
Söderv. 30
183 69 TÄBY


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Åsv. 5
183 30 TÄBY


Madre Mia Fastigheter AB
Måttbandsv. 12
187 66 Täby


Mäklarringen Täby
Åkerbyv. 188
187 37 Täby


Mäklarringen i Täby
Tingsv. 20
187 36 TÄBY


SkandiaMäklarna
Eskaderv. 14
183 54 TÄBY


Svensk Fastighetsförmedling
Kemistv. 10 A
183 79 Täby


TERRA KEMI AB
Ritarslingan 18 A
187 66 Täby


Tj Österåker AB
Åsv. 5
183 30 TÄBY

Annons:

Lägenhetsinfo om Täby

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Täby

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Täby. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Täby innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Täby eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Täby.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.