Skaffa bostad och lägenhet i Sundbyberg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sundbyberg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sundbyberg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sundbyberg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sundbyberg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sundbyberg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sundbyberg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sundbyberg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sundbyberg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sundbyberg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sundbyberg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Abacus Tallkrogen AB
Sundbyberg
174 57 SUNDBYBERG


Bostadsrättsför Eningen Kanan 4 I Sundbyberg
Fredsg. 9 A
172 33 SUNDBYBERG


Ekerö Mark & Fastighetsservice AB
Fredsgatan 24
172 33 SUNDBYBERG


Fagerhultfastigheter 1 AB
Karlav. 4
172 76 Sundbyberg


Fastighets AB Förvaltaren
Kavalleriv. 24
174 58 Sundbyberg


Företagslogi AB
Stureg. 27
172 31 SUNDBYBERG


Hem & Hus Sundström AB
Vinterg. 2
172 69 Sundbyberg


Hk Partners Sverige AB
Friluftsv. 10
172 40 SUNDBYBERG


Ikano Bostad
Landsv. 52
172 63 Sundbyberg


Järntorget Videbusken AB
Landsv. 47
172 65 Sundbyberg


Mbc Property AB
Sundbyberg
174 57 SUNDBYBERG


Real Estate Group Stockholm AB
Tuleg. 13
172 78 Sundbyberg


Seniorgården AB
Landsv. 50 A
172 63 Sundbyberg


Stora Granholmen Holding AB
Björkhagsv. 22
172 76 Sundbyberg


Stora Ursvik KB
Ladugårdsg. 27
174 66 SUNDBYBERG


Torstuna-Tibble Fastigheter AB
Trädgårdsg. 14 B
172 38 Sundbyberg


Trastebo, AB
Hästhagsg. 11
172 75 SUNDBYBERG


Träsket AB
Tuleg. 4
172 78 Sundbyberg

Annons:

Lägenhetsinfo om Sundbyberg

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sundbyberg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sundbyberg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sundbyberg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sundbyberg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sundbyberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.