Skaffa bostad och lägenhet i Stockholm

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Stockholm så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Stockholm. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Stockholm kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Stockholm.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Stockholm finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Stockholm. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Stockholm. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Stockholm kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Stockholm som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Stockholm. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Aberdeen Asset Management
Sveav. 25
111 34 Stockholm


Fastighetsbyrån Stockholm - Östermalm
Sibyllegatan 28
11443 Stockholm


HEBA Fastighets AB (publ)
Timmermansg. 31
118 55 Stockholm


Olov Lindgren AB
Drottningg. 97
113 60 STOCKHOLM


Riksbyggen
Kungsbron 21
111 22 STOCKHOLM


Småa AB
Årstaängsvägen 11
117 43 Stockholm


Svensk Fastighetsförmedling
Liljeholmstorget 38
117 61 Stockholm


Wallenstam AB
Birger Jarlsg. 64
114 29 STOCKHOLM

Annons:

Lägenhetsinfo om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Stockholm

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Stockholm. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Stockholm innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Stockholm eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.