Skaffa bostad och lägenhet i Spånga

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Spånga så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Spånga. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Spånga kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Spånga.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Spånga finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Spånga. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Spånga. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Spånga kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Spånga som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Spånga. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Brf Äpplet, medlem i HSB
Stadingeplan 20
163 66 SPÅNGA


Caramba Consulting AB
Mjölnarstigen 37
163 41 Spånga


Fastighetsbyrån Spånga
Stormbyv. 2 -4
163 55 SPÅNGA


Hornstulls Strand 5 Niclas Pikner Förval
08 - 36 10 20Jamen AB
Skydraget 5
163 55 SPÅNGA


Ks Floormanagement AB
Nybykroken 3
163 70 Spånga


Lsh Invest AB
Drevkroken 23
163 54 Spånga


U&H Burman AB
Stridsbergav. 3
163 40 SPÅNGA

Annons:

Lägenhetsinfo om Spånga

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Spånga

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Spånga. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Spånga innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Spånga eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Spånga.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.