Skaffa bostad och lägenhet i Solna

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Solna så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Solna. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Solna kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Solna.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Solna finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Solna. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Solna. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Solna kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Solna som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Solna. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Arendalsvägen Property AB
Vallg. 3
170 67 Solna


Byggnads Stockholm-Gotland
Skytteholmsv. 2
171 44 Solna


Centrumhuset I Sigtuna AB
Eriksberg Exploaterings AB
Svetsarv. 15
171 41 SOLNA


Fastighets AB Renlaven 13
Nybodag. 4
171 42 Solna


Järvastaden AB
Gunnarbov. 91
170 62 SOLNA


Manuels Inmobiliaria AB
Råsundav. 141
169 36 Solna


Norrporten 3 I Östersund AB
Gårdsvägen 808
169 70 Solna


Partille 11 Bostad 3a AB
Solna
171 45 SOLNA


Partille 11 Bostad Br 1 AB
Solna
171 45 SOLNA


Peab
Gårdsv. 6
169 70 Solna


SkandiaMäklarna
Ankdammsg. 5
171 43 SOLNA


Solporten Fastighets AB
Forngränd 1
169 68 SOLNA


StorStockholms Fastighets AB
Olof af Acrels v. 8
171 64 Solna


Stöd & Resurs Fastigheter Sverige AB
Lundag. 7
171 63 SOLNA


Veidekke Entreprenad AB
Svetsarv. 15
171 41 SOLNA


Wåhlin Fastigheter AB
Anderstorpsv. 4
171 51 Solna


Östanåslott Fastighets AB
Armég. 38
171 71 Solna

Annons:

Lägenhetsinfo om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Solna

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Solna. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Solna innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Solna eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Solna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.