Skaffa bostad och lägenhet i Sollentuna

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sollentuna så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sollentuna. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sollentuna kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sollentuna.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sollentuna finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sollentuna. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sollentuna. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sollentuna kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sollentuna som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sollentuna. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Billfors, Örjan Carl-Olof
Engelbrekts v. 36 A
191 62 Sollentuna


Clamco Invest AB
Rönnv. 6 B
191 41 SOLLENTUNA


Eqwin AB
Jupiterv. 22
191 47 SOLLENTUNA


Executive Living
08 - 33 55 63Fjällby Centrala 2 A 1-5 AB
Aniaraplatsen 2
191 47 SOLLENTUNA


Fjällby Centrala 2 A 6-10 AB
Aniaraplatsen 2
191 47 SOLLENTUNA


Fjällby Centrala Holding AB
Aniaraplatsen 2
191 47 SOLLENTUNA


Hessle Fastigheter AB
Sportv. 30
191 43 SOLLENTUNA


Kgk Fastigheter Lunda AB
Hammarbacken 8
191 49 SOLLENTUNA


Lapnar AB
Djupdalsv. 7
192 51 SOLLENTUNA


Marmorvägen 5 Fastighets AB
Solängsv. 23
192 54 Sollentuna


Pertre, AB
Sollentunaholms Säteri
192 78 Sollentuna


Ralf Fastigheter AB
Brunkebergsåsen 2 B
192 66 SOLLENTUNA


Silverdalsgruppen AB
Margreteborgsvägen 21
191 38 SOLLENTUNA


SkandiaMäklarna
Sollentunav. 46
191 40 Sollentuna


Sollentunahem, AB
Malmv. 10
191 61 SOLLENTUNA


Svenska Mäklarhuset Sollentuna
Edsbergs Torg 11
192 52 Sollentuna


Vaathera AB
Fågelsångsv. 25
191 44 Sollentuna

Annons:

Lägenhetsinfo om Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sollentuna

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sollentuna. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sollentuna innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sollentuna eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sollentuna.