Skaffa bostad och lägenhet i Södertälje

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Södertälje så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Södertälje. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Södertälje kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Södertälje.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Södertälje finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Södertälje. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Södertälje. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Södertälje kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Södertälje som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Södertälje. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bo Lundvall & Son
Nyg. 9
151 73 Södertälje


C. Åberg Consulting AB
Furuv. 12
152 57 SÖDERTÄLJE


D.R. Ekonomi & Fastighet AB
Parkg. 12
151 32 SÖDERTÄLJE


Fastighets AB Trosa Torg
Sydhamnsv. 57
151 38 SÖDERTÄLJE


Förvaltningsaktiebolaget Volatilitet Hol
Gästgivareg. 1
151 71 Södertälje


Graflunds
Prästgårdsv. 4
151 61 SÖDERTÄLJE


HSB Södertälje
Järnag. 6
151 72 SÖDERTÄLJE


M2 Gruppen
Släggv. 5
151 59 Södertälje


Marcus Wallenbergs Biskopsöstiftelse
Mät & Markservice Sverige AB
Wedav. 2 C
152 42 SÖDERTÄLJE


Månsbro I Gamla Stan AB
Peab
Brunnsängsv. 20
152 42 SÖDERTÄLJE


Reiderstedt Fastigheter AB
Åsv. 10
151 44 Södertälje


SkandiaMäklarna
Järnag. 7
151 71 Södertälje


Slandön Fastigheter AB
Uthamnsv. 5
151 38 SÖDERTÄLJE


Telge Bostäder AB
Storg. 42
151 36 SÖDERTÄLJE


Tvetabergs Säteri Förvaltning AB
Tvetabergs Säteri
151 66 Södertälje

Annons:

Lägenhetsinfo om Södertälje

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Södertälje

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Södertälje. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Södertälje innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Södertälje eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Södertälje.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.