Skaffa bostad och lägenhet i Sigtuna

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sigtuna så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 5 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sigtuna. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sigtuna kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sigtuna.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sigtuna finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sigtuna. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sigtuna. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sigtuna kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sigtuna som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sigtuna. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Albods Företagsutveckling AB
Manfred Björkquists allé 5 A
193 31 Sigtuna


Amelius Fastigheter AB
Manfred Björkquists allé 16 B
193 31 Sigtuna


Fiskarudden AB
Märstav. 8
193 40 Sigtuna


Hjärnhuset AB
Katsen 19
193 41 SIGTUNA


Yedo AB
Borgen 100
193 41 SIGTUNA

Annons:

Lägenhetsinfo om Sigtuna

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sigtuna

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sigtuna. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sigtuna innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sigtuna eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sigtuna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.