Skaffa bostad och lägenhet i Segeltorp

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Segeltorp så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 4 olika) som du har att välja på för lägenhet i Segeltorp. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Segeltorp kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Segeltorp.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Segeltorp finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Segeltorp. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Segeltorp. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Segeltorp kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Segeltorp som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Segeltorp. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Dr Bostäder AB
Tranv. 20
141 72 Segeltorp


Jan Stigen Fastighetsbyrå AB
Häradsv. 145
141 72 Segeltorp


Stockholm Enterprise Apartments AB
Restav. 36
141 73 SEGELTORP


Stockholmsmäklarna Sundberg & Partner AB
Häradsv. 119
141 72 Segeltorp

Annons:

Lägenhetsinfo om Segeltorp

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Segeltorp

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Segeltorp. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Segeltorp innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Segeltorp eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Segeltorp.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.