Skaffa bostad och lägenhet i Saltsjö-Boo

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Saltsjö-Boo så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Saltsjö-Boo. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Saltsjö-Boo kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Saltsjö-Boo.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Saltsjö-Boo finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Saltsjö-Boo. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Saltsjö-Boo. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Saltsjö-Boo kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Saltsjö-Boo som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Saltsjö-Boo. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

BSMM Byggkontroll
Montelius v. 4
132 40 SALTSJÖ-BOO


Beautiful Apartments
Edöv. 2
132 30 Saltsjö


Boo Bra I Nacka AB
Åbroddsv. 1
132 37 SALTSJÖ-BOO


Bultagården Uthyrning och Försäljning HB
Rensättra Gränd 11
132 39 SALTSJÖ-BOO


Eli Keller AB
Risv. 46
132 37 SALTSJÖ-BOO


Esset Fönsterputs
Skarpöv. 55
132 32 Saltsjö


Evma 2 I Rosenborg AB
Galärv. 16
132 47 Saltsjö


Hällbrinken Förvaltning AB
Hällbrinken 5
132 36 Saltsjö


Kaizen AB
Boo Strandv. 24
132 36 Saltsjö


Lars Eriksson Bygg & Fix AB
Eriksviksv. 30
132 36 Saltsjö


Lisi Fastighetsaktiebolag
Häckv. 9
132 43 Saltsjö


Majoni Fastigheter AB
Sandaskogens Fastighetskonsult AB
Grävlingsbergsv. 9
132 37 SALTSJÖ-BOO


Senectus Gsunda AB
Lännäsv. 1
132 46 SALTSJÖ-BOO


Senectus Söderby Torg AB
Lännäsv. 1
132 46 SALTSJÖ-BOO


Silvander Fastigheter AB
Gammeluddsv. 12
132 46 SALTSJÖ-BOO


Stiftelsen Vestaarvet
Solhöjdsv. 12
132 41 Saltsjö


Umeå Baldershorn 3 AB
Mellströms v. 2 A
132 48 SALTSJÖ-BOO

Annons:

Lägenhetsinfo om Saltsjö-Boo

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Saltsjö-Boo

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Saltsjö-Boo. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Saltsjö-Boo innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Saltsjö-Boo eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Saltsjö-Boo.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.