Skaffa bostad och lägenhet i Rönninge

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Rönninge så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Rönninge. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Rönninge kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Rönninge.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Rönninge finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Rönninge. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Rönninge. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Rönninge kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Rönninge som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Rönninge. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Deita
Timmermansstigen 3
144 33 RÖNNINGE


Fastighet Björkstranden 14
Fastighetsbyrån Salem
Säbytorgsv. 4 C
144 30 Rönninge


HCB Fastigheter AB
Sjöuddsv. 18
144 64 RÖNNINGE


Peab
Tvärv. 4
144 40 RÖNNINGE


Sara Maria Fastigheter AB
Blåbärsstigen 4
144 37 RÖNNINGE


Wretvall Fastigheter AB
Förrådsv. 8
144 40 RÖNNINGE

Annons:

Lägenhetsinfo om Rönninge

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Rönninge

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Rönninge. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Rönninge innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Rönninge eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Rönninge.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.