Skaffa bostad och lägenhet i Rimbo

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Rimbo så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 6 olika) som du har att välja på för lägenhet i Rimbo. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Rimbo kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Rimbo.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Rimbo finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Rimbo. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Rimbo. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Rimbo kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Rimbo som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Rimbo. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Björn Sandberg Förvaltning AB
Barkv. 8
762 61 RIMBO


Omsorgshuset Hyresfastigheter I Rimbo AB
Roslagsv. 3 A
762 51 Rimbo


Resfast AB
Uppsalav. 6
762 41 RIMBO


Riflex Gredelby 782 AB
Vallbyv. 20
762 51 Rimbo


Roslagsbostäder AB
Centralv. 6
762 31 Rimbo


Stenhuset Fastigheter I Rimbo AB
Ekebyv. 131
762 91 Rimbo

Annons:

Lägenhetsinfo om Rimbo

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Rimbo

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Rimbo. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Rimbo innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Rimbo eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Rimbo.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.