Skaffa bostad och lägenhet i Norrtälje

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Norrtälje så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 6 olika) som du har att välja på för lägenhet i Norrtälje. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Norrtälje kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Norrtälje.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Norrtälje finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Norrtälje. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Norrtälje. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Norrtälje kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Norrtälje som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Norrtälje. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Credentia AB
Stockholmsv. 28
761 43 Norrtälje


Norra Berget 2 AB
Tillfälleg. 4
761 30 Norrtälje


Roslagsbostäder AB
Lommarv. 1
761 52 Norrtälje


Seto Allservice
Blåklintsbacken 3
761 93 NORRTÄLJE


SkandiaMäklarna
St. Brog. 12
761 30 Norrtälje


Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkog. 8
761 30 Norrtälje

Annons:

Lägenhetsinfo om Norrtälje

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Norrtälje

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Norrtälje. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Norrtälje innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Norrtälje eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Norrtälje.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.