Skaffa bostad och lägenhet i Nacka

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Nacka så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Nacka. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Nacka kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Nacka.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Nacka finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Nacka. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Nacka. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Nacka kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Nacka som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Nacka. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bjurfors i Nacka
Lillängsv. 3
131 41 Nacka


Bostadsrätts Kompetens i Stockholm AB
Alphyddev. 51
131 35 NACKA


Fyrtornet Fastighetsförmedling
Lov. 10
131 46 NACKA


Hemgården Förvaltningsaktiebolag
Planiav. 15
131 54 Nacka


Kjell Löfgren Förvaltning AB
Fannydalsplatån 8
131 41 Nacka


Svensk Fastighetsförmedling
Romansv. 12 Nacka Forum
131 53 NACKA


Svenska Hem
Siroccog. 4 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka

Annons:

Lägenhetsinfo om Nacka

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Nacka

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Nacka. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Nacka innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Nacka eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Nacka.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.