Skaffa bostad och lägenhet i Märsta

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Märsta så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Märsta. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Märsta kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Märsta.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Märsta finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Märsta. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Märsta. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Märsta kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Märsta som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Märsta. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bostadsrättsföreningen Tallen, HSB
Balderg. 16
195 51 MÄRSTA


Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
Nymärsta Gränd 4 Märsta Centrum
195 30 Märsta


Graflunds
Tingvallav. 9 M
195 31 MÄRSTA


Hans Suominen-Förvaltning I Fokus AB
Odensala Herresta 220
195 92 Märsta


Malmö Lagern 6 AB
Lokeg. 13
195 58 Märsta


Sigtuna Bo AB
Tingvallav. 1
195 31 MÄRSTA


Sigtunahem, AB
Stationsg. 6
195 40 MÄRSTA


Svege Fastighet AB
Söderg. 43 B
195 47 Märsta


Svensk Fastighetsförmedling
Nymärstag.
195 60 MÄRSTA


Sätuna Fastighetsförvaltning AB
Valsta Bostad 2 AB
Stationsg. 6 A
195 40 MÄRSTA


Valsta Bostad 6 AB
Stationsg. 6 A
195 40 MÄRSTA


Vla Enterprises AB
Flottvik 153
195 92 Märsta


YP Master AB
08 - 684 488 60


Annons:

Lägenhetsinfo om Märsta

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Märsta

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Märsta. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Märsta innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Märsta eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Märsta.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.