Skaffa bostad och lägenhet i Ljusterö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ljusterö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 3 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ljusterö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ljusterö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ljusterö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ljusterö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ljusterö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ljusterö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ljusterö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ljusterö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ljusterö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Stiftelsen Ingmarsö Norrgård och Skola
Norrgården
Ljusterö


Svensk Fastighetsförmedling
Ljusterö Torg 2
184 95 LJUSTERÖ


Ärleryd Consulting, AB
Mjölnarströmsv. 19
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Lägenhetsinfo om Ljusterö

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ljusterö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ljusterö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ljusterö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ljusterö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ljusterö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.