Skaffa bostad och lägenhet i Lidingö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Lidingö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Lidingö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Lidingö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Lidingö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Lidingö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Lidingö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Lidingö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Lidingö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Lidingö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Lidingö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Björkstrands Affärs- & Fastighetsbyrå
Kottlav. 8
181 61 LIDINGÖ


Civea, Förvaltnings AB
Kottlav. 3
181 61 LIDINGÖ


Fastighetsbolaget Grödinge AB
Saturnusringen 9
181 63 LIDINGÖ


Fordent AB
Stockholmsv. 18
181 50 LIDINGÖ


Gadelius Fastighetsbyrå KB
Vasav. 1 B
181 32 LIDINGÖ


HB Sommarlasset 5
Riddarv. 46
181 32 LIDINGÖ


Joaham Förvaltning Åsele AB
Bredablicksv. 15 B
181 42 Lidingö


John Mattson Fastighets AB
Larsbergsv. 10
181 39 Lidingö


KLIPPAN Fastighetsförmedling AB
Oskarsv. 58
181 56 LIDINGÖ


Lansen Förvaltnings AB
Fregattv. 16
181 37 Lidingö


Lidingö Hustomte AB
Stjärnv. 3 A
181 50 LIDINGÖ


Ludvigsbergs Säteri Fastigheter AB
Fjällv. 4
181 31 Lidingö


Mansarc AB
Tiliav. 6
181 33 Lidingö


Markplätten I Lidingö AB
Mäklarhuset Lidingö
Stockholmsv. 34
181 33 Lidingö


Salikon Förvaltning AB
Stockholmsv. 33
181 33 Lidingö


Sangberg Fastighet AB
Toppmurklev. 5
181 57 Lidingö


Svensk Fastighetsförmedling
S. Kungsv. 66
181 32 LIDINGÖ

Annons:

Lägenhetsinfo om Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Lidingö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Lidingö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Lidingö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Lidingö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Lidingö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.