Skaffa bostad och lägenhet i Kista

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Kista så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Kista. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Kista kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Kista.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Kista finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Kista. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Kista. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Kista kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Kista som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Kista. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Akalla Hotel Apartments
Finlandsg. 64
164 74 Kista


Citycon AB
Hanstav. 55 F
164 74 Kista


Fastighetsbyrån Kista
08 - 477 45 70Förvaltningsbolaget I Sverige AB
Kottbyg. 5
164 74 Kista


Gajin Sakala Fastigheter AB
Kastrupg. 14
164 41 Kista


MTM Fastighetsförmedling
Kistamässan
164 22 KISTA


Memory Hotel
Borgarfjordsg. 3
164 40 KISTA


Micasa Fastigheter i Stockholm AB
Nordkapsg. 3
164 36 Kista


SkandiaMäklarna
Köpenhamnsg. 4
164 42 KISTA


StayAt Kista
Danmarksg. 36
164 91 KISTA


Svensk Fastighetsförmedling
Kista Galleria
164 53 KISTA


Tumba Centrum - Citycon
08 - 522 803 10


Annons:

Lägenhetsinfo om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Kista

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Kista. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Kista innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Kista eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Kista.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.