Skaffa bostad och lägenhet i Johanneshov

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Johanneshov så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 16 olika) som du har att välja på för lägenhet i Johanneshov. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Johanneshov kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Johanneshov.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Johanneshov finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Johanneshov. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Johanneshov. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Johanneshov kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Johanneshov som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Johanneshov. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bro Hornsberg 10 AB
Bro Lindetorpsvägen AB
Bro Mästaren 1 AB
Bro Spejaren 3 AB
Tjurhornsgränd 6
121 63 Johanneshov


Bro Spångablomman AB
Bro Tjurhornet 15 AB
Gravyren 1 Fastighets AB
Johan Printz v. 14
121 46 JOHANNESHOV


HB Porlabacken 17
Johan Printz v. 14
121 46 JOHANNESHOV


Husbyggnadsvaror H B V Förening
08 - 556 765 00Hyresgästföreningen
Arenav. 55
121 77 JOHANNESHOV


MäklarMäster Hornsgatan AB
Pastellv. 9
121 36 Johanneshov


Osca Förvaltning Fyra AB
Malmöv. 48
121 49 Johanneshov


Plunge AB
Garagev. 9
121 48 JOHANNESHOV


RE/MAX Globen
Arenav. 29
121 77 JOHANNESHOV


Stopskepparn Fastighets HB
Johan Printz v. 14
121 46 JOHANNESHOV


Svensk Fastighetsförmedling
Finn Malmgrens väg
121 38 Johanneshov

Annons:

Lägenhetsinfo om Johanneshov

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Johanneshov

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Johanneshov. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Johanneshov innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Johanneshov eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Johanneshov.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.