Järfällahus AB – bostadsföretag inom lägenheter

Annons:
Du bör alltid göra en ordentlig jämförelse mellan olika bostadsföretag och deras utbud innan du tar ett slutgiltigt beslut kring din nya lägenhet i Stockholm län. Annars kan det lätt bli onödigt dyrt eller att man istället får en sämre lägenhet för pengarna. Järfällahus AB är en hyresvärd eller bostadsföretag som är aktivt i Järfälla och som kan erbjuda dig lägenhet i Järfälla.
Annons:

Innan du kontaktar Järfällahus AB bör du kontrollera din lista med krav och behov som du har på din eventuella lägenhet i Järfälla. En av de viktigaste detaljerna när man ska skaffa lägenhet är priset. Så skriv alltid ner din budget så att du vet hur höga bostadsutgifter du har råd med. Utöver det ska du också kontrollera vilka grundläggande krav du har på storlek, området och liknande. Så du bör alltid kolla in mer än ett bostadsföretag i Järfälla eftersom det då blir lättare att jämföra dina specifikationer med de olika bolagen. Det blir också lättare att få en översikt över priser. Vill du jämföra mera kan du också kolla in bostadsföretag utanför Järfälla och kolla in hyresvärdar i hela Stockholm.

Kontakta Järfällahus AB i Järfälla, hyresvärd

Järfällahus AB
Drabantv. 2 Jakobsberg Centrum
177 50 JÄRFÄLLA
08 - 580 836 00

Annons:

Hitta till Järfällahus AB i Järfälla, lägenheter

Hittar du inte till Järfällahus AB kan du använda den här kartan som hjälp.Kommenterat om Järfällahus AB i Järfälla


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.