Skaffa bostad och lägenhet i Järfälla

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Järfälla så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Järfälla. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Järfälla kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Järfälla.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Järfälla finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Järfälla. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Järfälla. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Järfälla kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Järfälla som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Järfälla. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

AB M. Igelström
Gjutarplan 23
176 71 JÄRFÄLLA


Barkarbyhem AB
Gripengatan 2
177 44 Järfälla


Bostadsrättsföreningen Bollstanäs
08 - 590 825 10Edblom & Morling AB
Runstensv. 5
175 61 JÄRFÄLLA


Fastighets AB Garnsviken Norr
Datav. 5
175 43 JÄRFÄLLA


Fastighets AB Garnsviken Syd
Datav. 5
175 43 JÄRFÄLLA


Gamla Bålsta Fastighets AB
HSB Norra Stor-Stockholm
Vasaplatsen 4 Jakobsberg Centrum
177 57 Järfälla


Hotell Västerhöjd
Bolinderv. 59
176 74 Järfälla


Jor Invest AB
Datav. 5
175 43 JÄRFÄLLA


Järfällahus AB
Drabantv. 2 Jakobsberg Centrum
177 50 JÄRFÄLLA


Plantae AB
Hjälmv. 5
175 68 Järfälla


Promex Petro Chemical Engineering AB
Bruttov. 22
175 43 JÄRFÄLLA


Skalleberg Handelsträdgård
Ormbackav. 67
175 61 JÄRFÄLLA


Svensk Fastighetsförmedling
Riddarplatsen 9
177 30 JÄRFÄLLA


Svensk Fastighetsförmedling
Gjutarplan 27
176 71 JÄRFÄLLA


Svenska Mäklarhuset Järfälla
Riddarplatsen 5
177 30 JÄRFÄLLA


Widlunds Golv & Bygg, AB
Ljungbackav. 9
175 68 Järfälla

Annons:

Lägenhetsinfo om Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Järfälla

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Järfälla. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Järfälla innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Järfälla eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Järfälla.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.