Skaffa bostad och lägenhet i Huddinge

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Huddinge så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Huddinge. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Huddinge kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Huddinge.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Huddinge finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Huddinge. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Huddinge. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Huddinge kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Huddinge som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Huddinge. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Frimi AB
Merkuriusv. 21
141 33 Huddinge


Globens Lås-Jour
08 - 645 39 39HSB Södertörn Ekonomisk Förening
Sjödalsv. 18 -20
141 47 HUDDINGE


Huge Fastigheter AB
Sjödalstorget 7
141 47 HUDDINGE


Ina och Ili Fastigheter AB
Lövtäktsv. 9
141 42 Huddinge


Lupo Vargen 14 AB
Västergårdsv. 19
141 38 HUDDINGE


SkandiaMäklarna
Huddingev. 320
141 40 Huddinge


SkandiaMäklarna
Fagerängsv. 1
141 37 Huddinge


SkandiaMäklarna
Huddingev. 321
141 52 HUDDINGE


Torshag Fastighets AB
Frimans v. 15
141 60 Huddinge

Annons:

Lägenhetsinfo om Huddinge

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Huddinge

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Huddinge. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Huddinge innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Huddinge eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Huddinge.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.