Skaffa bostad och lägenhet i Hägersten

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Hägersten så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 13 olika) som du har att välja på för lägenhet i Hägersten. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Hägersten kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Hägersten.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Hägersten finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Hägersten. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Hägersten. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Hägersten kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Hägersten som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Hägersten. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Abalancia AB
Lillsvängen 50
129 42 HÄGERSTEN


Adlersons.se
Instrumentv. 2
126 53 Hägersten


BRF Korpen
Mellanbergsv. 19
126 42 Hägersten


Bertil Strömberg Byggnads AB
08 - 560 318 09Brolin Ombildning & Förvaltning AB
Sporrgränd 8
129 42 HÄGERSTEN


Consult AB Pemox
08 - 708 98 75Fastighets AB Klimatinnovatören
Instrumentv. 2
126 53 Hägersten


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Ture Wennerholms Torg 2
126 26 Hägersten


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vantörsv. 272
129 57 HÄGERSTEN


Mäklarringen Huddinge
Störtloppsv. 30
129 47 Hägersten


Polhem Järfälla AB
Västberga Allé 1 A
126 30 HÄGERSTEN


Svensk Fastighetsförmedling
Hägerstensv. 134
126 49 HÄGERSTEN


Trifam Fastighets AB
Västberga Allé 5
126 30 HÄGERSTEN

Annons:

Lägenhetsinfo om Hägersten

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Hägersten

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Hägersten. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Hägersten innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Hägersten eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Hägersten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.