Skaffa bostad och lägenhet i Gustavsberg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Gustavsberg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Gustavsberg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Gustavsberg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Gustavsberg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Gustavsberg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Gustavsberg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Gustavsberg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Gustavsberg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Gustavsberg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Gustavsberg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Arcona Yachts Fastighets AB
Gustavsbergs hamn
GUSTAVSBERG


Bostadsrättsföreningen Munkmora
Skyttev. 20
134 37 GUSTAVSBERG


Centrum Vd I Stockholm Fastigheter AB
Fenix v. 28
134 44 GUSTAVSBERG


Dahl Independent Capital AB
Idrottsv. 4 A
134 50 Gustavsberg


Fastighetsbolaget Mörtnäs Hagar AB
HusmanHagberg
Tyra Lundgrens v. 6
134 40 GUSTAVSBERG


Johansson Linder
Lagnöv. 20
134 32 Gustavsberg


Kummeln 8 AB
Idrottsv. 4
134 50 Gustavsberg


Ska Fastigheter HB
Blå Blomv. 2 B
134 39 GUSTAVSBERG


Svensk Fastighetsförmedling
Odelbergs v. 13 A
134 40 GUSTAVSBERG


Värmdöbostäder AB
Skogsbov. 15
134 30 Gustavsberg

Annons:

Lägenhetsinfo om Gustavsberg

Gustavsberg är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 40 000 invånare bor drygt 11 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den östra delen av Värmdön angränsande i väst mot Ormingelandet.

Yta: 427,00 hektar
Invånarantal: 11 333, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Gustavsberg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Gustavsberg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Gustavsberg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Gustavsberg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Gustavsberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.