Skaffa bostad och lägenhet i Farsta

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Farsta så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Farsta. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Farsta kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Farsta.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Farsta finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Farsta. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Farsta. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Farsta kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Farsta som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Farsta. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Fastighetsbyrån Farsta/Skogås
Storforsplan 36
123 47 Farsta


HusmanHagberg Farsta / Skogås / Trångsund
Farsta Strandplan 14
123 71 FARSTA


SkandiaMäklarna
Farstav. 15
123 34 Farsta


Solna Hus AB
Skuggvägen 9
123 52 Farsta


Svensk Fastighetsförmedling
Farstav. 103
123 32 Farsta


Södermäklarna
Storforsplan 44
123 47 Farsta


Timira AB
Hästhagsv. 50
123 52 Farsta

Annons:

Lägenhetsinfo om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Farsta

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Farsta. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Farsta innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Farsta eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Farsta.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.