Skaffa bostad och lägenhet i Enskede

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Enskede så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 8 olika) som du har att välja på för lägenhet i Enskede. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Enskede kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Enskede.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Enskede finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Enskede. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Enskede. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Enskede kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Enskede som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Enskede. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bostadsföreningen Nya Hemmet Nr 2 U P A
Nynäsv. 330
122 34 ENSKEDE


Entré Rekommenderade Mäklare AB
Handelsv. 26
122 32 ENSKEDE


Fallander & J:son Fastighetsbyrå
Handelsv. 26
122 32 ENSKEDE


Fastigheten K-Säter 1 AB
Domsjögränd 3
122 64 Enskede


HusmanHagberg
Stockholmsv. 1
122 62 Enskede


Leif Carlsson Arkitekt & Bildfirma AB
Tallkrogsv. 30
122 63 ENSKEDE


Mäklarhuset
Handelsv. 186
122 38 ENSKEDE


Södermäklarna
Nynäsv. 314
122 34 ENSKEDE

Annons:

Lägenhetsinfo om Enskede

Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Yta:
Invånarantal: , år

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Enskede

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Enskede. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Enskede innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Enskede eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Enskede.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.