Skaffa bostad och lägenhet i Ekerö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ekerö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ekerö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ekerö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ekerö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ekerö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ekerö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ekerö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ekerö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ekerö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ekerö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Almlunda Invest, AB
Bryggav. 127
178 31 Ekerö


Borrtornet Fastighets AB
Talgoxev. 45
178 39 Ekerö


Ekerö Bostäder AB
Bryggav. 110
178 31 Ekerö


Ekerö Yxlan 1 AB
Brokadv. 3
178 37 Ekerö


Eklövet Fastigheter AB
Älvv. 5
178 52 EKERÖ


Sommarstaden Fastigheter AB
Älvv. 5
178 52 EKERÖ


Svensk Fastighetsförmedling
Mälarö Torg 4
178 30 EKERÖ

Annons:

Lägenhetsinfo om Ekerö

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ekerö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ekerö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ekerö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ekerö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ekerö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.