Skaffa bostad och lägenhet i Djursholm

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Djursholm så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 12 olika) som du har att välja på för lägenhet i Djursholm. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Djursholm kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Djursholm.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Djursholm finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Djursholm. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Djursholm. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Djursholm kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Djursholm som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Djursholm. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Barkborren Förvaltning AB
Gudmundv. 7
182 69 Djursholm


Broville Viken AB
Björkebergav. 4 B
182 63 Djursholm


Cordum AB
Mjölnartorpsv. 13
182 66 DJURSHOLM


Fagersta Hem AB
Förvaltnings AB Sigrum 15
Helgev. 2
182 54 Djursholm


Grimma Förvaltning AB
Niordv. 9
182 55 DJURSHOLM


Gutemar Invest AB
Ekebyv. 20
182 55 DJURSHOLM


Kapitalförvaltning I Viken AB
Morteza Asghary Holding AB
Ekebydalsv. 6 A
182 65 Djursholm


SkandiaMäklarna i Danderyd
Vendev. 9
182 69 Djursholm


Stensjö Kulturmiljö AB
Stenbocksv. 16
182 62 DJURSHOLM


Tomas Bergström Holding AB
Trudvangsv. 5
182 63 Djursholm

Annons:

Lägenhetsinfo om Djursholm

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Djursholm

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Djursholm. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Djursholm innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Djursholm eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Djursholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.