Skaffa bostad och lägenhet i Danderyd

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Danderyd så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 10 olika) som du har att välja på för lägenhet i Danderyd. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Danderyd kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Danderyd.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Danderyd finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Danderyd. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Danderyd. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Danderyd kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Danderyd som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Danderyd. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Akelius Fastigheter Gräshoppan 5 AB
Akelius Fjärdholmen 1 AB
Akelius Hasselholmen 1 AB
Akelius Vilunda 28:24 AB
Axelsson, Solveig Birg
Sätraängsv. 94
182 37 Danderyd


Edlunds Fastighetsbyrå, Knut Edlund AB
Mörbyleden 22
182 32 DANDERYD


L. Sundberg I Göteborg AB
073 - 440 71 55Scanplate AB
Rinkebyv. 27
182 36 DANDERYD


Sundbergs Fastigheter I Göteborg AB
Wemi Fastighetsutveckling AB
Slånbärsv. 3
182 36 DANDERYD

Annons:

Lägenhetsinfo om Danderyd

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Danderyd

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Danderyd. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Danderyd innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Danderyd eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Danderyd.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.