Skaffa bostad och lägenhet i Älvsjö

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Älvsjö så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 11 olika) som du har att välja på för lägenhet i Älvsjö. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Älvsjö kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Älvsjö.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Älvsjö finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Älvsjö. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Älvsjö. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Älvsjö kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Älvsjö som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Älvsjö. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bmm Motor & Marinservice
Flensv. 27
125 41 älvsjö


Etno Invest AB
Knäpparv. 42
125 57 ÄLVSJÖ


Fas Holding AB
Herrängsv. 54 B
125 54 älvsjö


Fastighets AB Lysekil Fjälla 1:10
Tosteröv. 21
125 70 älvsjö


Kil&Tas Invest AB
Lisebergsv. 85
125 35 ÄLVSJÖ


Langbo AB
Långbrokungens v. 10
125 60 ÄLVSJÖ


Mäklarhuset Älvsjö
St. Mans v. 1
125 59 ÄLVSJÖ


Penny Lake Fastigheter AB
Helgestav. 98
125 41 älvsjö


Penny Lake Invest AB
Helgestav. 98
125 41 älvsjö


Sandh Fastigheter I Laxå AB
Helgestav. 115
125 41 älvsjö


Sandh Fastigheter I Åtvidaberg AB
Helgestav. 115
125 41 älvsjö

Annons:

Lägenhetsinfo om Älvsjö

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Älvsjö

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Älvsjö. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Älvsjö innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Älvsjö eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Älvsjö.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.