Skaffa bostad och lägenhet i Åkersberga

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Åkersberga så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Åkersberga. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Åkersberga kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Åkersberga.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Åkersberga finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Åkersberga. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Åkersberga. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Åkersberga kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Åkersberga som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Åkersberga. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Armada Bostäder AB
Hackstav. 22
184 31 ÅKERSBERGA


Armada Fastighets AB
Hackstav. 22
184 31 ÅKERSBERGA


D2 Redovisning AB
Manfred Bondes v. 20
184 62 ÅKERSBERGA


Hyr-Lätt Sweden AB
Breviksv. 6
184 63 åkersberga


Lena Margareta Bergh Wiking
Ytterby Gård 1
184 93 ÅKERSBERGA


Manzang Fast
Odenv. 8
184 92 åkersberga


Ntg Clean
Israel Perssons v. 2
184 70 åkersberga


Odentuna Fastighets AB
08 - 22 44 40Rescado Flaxenvik AB
Riwaka Holding AB
Sörav. 21
184 37 ÅKERSBERGA


Staylong Täby AB
Svinninge Gård
184 92 åkersberga


Tandläkare Agneta Hultin
Stationsgränd 2
184 50 åkersberga


Westerstate AB
Hagbyv. 22
184 44 ÅKERSBERGA


Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB
Företagsallén 8
184 40 ÅKERSBERGA

Annons:

Lägenhetsinfo om Åkersberga

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Åkersberga

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Åkersberga. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Åkersberga innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Åkersberga eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Stockholm. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Åkersberga.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.