Skaffa bostad och lägenhet i Torshälla

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Torshälla så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 5 olika) som du har att välja på för lägenhet i Torshälla. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Torshälla kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Södermanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Torshälla.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Torshälla finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Torshälla. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Torshälla. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Torshälla kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Torshälla som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Torshälla. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

EkoFast AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


Fastighetsbörsen Bo Ergérus AB
Albert Öbergs v. 10 A
644 36 TORSHÄLLA


Kcb Fastigheter AB
Mårdv. 10
644 36 TORSHÄLLA


Palazzini Torshälla AB
Riktarg. 64
644 33 Torshälla


Torshälla Fastigheter
Brog. 13
644 32 TORSHÄLLA

Annons:

Lägenhetsinfo om Torshälla

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Torshälla

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Torshälla. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Torshälla innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Torshälla eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Södermanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Torshälla.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.