Skaffa bostad och lägenhet i Strängnäs

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Strängnäs så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 14 olika) som du har att välja på för lägenhet i Strängnäs. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Strängnäs kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Södermanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Strängnäs.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Strängnäs finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Strängnäs. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Strängnäs. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Strängnäs kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Strängnäs som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Strängnäs. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Biller Fastighetsförvaltning AB
Bogrönt I Strängnäs AB
Solberga Handelsv. 27
645 47 STRÄNGNÄS


Edeby Säteri
0152 - 802 55Esswege Fastigheter AB
Sundbyv. 18
645 51 Strängnäs


Fastighetsbolaget Liljan 7 AB
Fogdö Lundby 3
645 92 STRÄNGNÄS


HSB Sörmlandsbostäder AB
Skogsv. 31
645 34 STRÄNGNÄS


Kilen 94 Strängnäs AB
Kilen Två Präntaren AB
0152 - 244 00Källåker Fastigheter
Regementsg. 15
645 33 Strängnäs


Magnus Persson
Brunnsgården 2
645 94 STRÄNGNÄS


SSM Fastigheter
Skogsv. 1
645 34 STRÄNGNÄS


Skandia Mäklarna
Järnvägsg. 7
645 31 Strängnäs


Stiftelsen Viljansgården
0152 - 108 38Säby Gård
Aspö Säby Herrgård
645 93 Strängnäs

Annons:

Lägenhetsinfo om Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Strängnäs

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Strängnäs. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Strängnäs innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Strängnäs eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Södermanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Strängnäs.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.