Skaffa bostad och lägenhet i Nyköping

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Nyköping så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Nyköping. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Nyköping kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Södermanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Nyköping.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Nyköping finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Nyköping. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Nyköping. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Nyköping kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Nyköping som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Nyköping. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Almqvist, Camilla Birgitta
Ö. Kyrkog. 10
611 34 Nyköping


Blank Bostad AB
V. Kvarng. 39
611 32 Nyköping


Förvaltnings AB Nötknäpparen
Blommenhovsv. 22 B
611 39 NYKÖPING


HSB Södermanlands län
V. Storg. 1
611 26 NYKÖPING


Kungshem Fastighetsförvaltning
Oppeby Gård
611 55 NYKÖPING


Landshypotek Bank
V. Storg. 7
611 31 NYKÖPING


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
0155 - 45 65 10Nyköpings Fastighetsförvaltnings AB
Nyköpingshem AB
Skjutsareg. 32
611 33 NYKÖPING


Nötudden Fastigheter AB
S:t Anneg. 2
611 34 Nyköping


Peab
Periodgången 7
611 37 NYKÖPING


Peab
Ö. Skeppsbron 1
611 35 NYKÖPING


Riksbyggen
0771 - 860 860Rikshem AB
Jupiterv. 23
611 60 NYKÖPING


SkandiaMäklarna
Brunnsg. 38
611 32 Nyköping


Slottsvakten Fastigheter
S:t Anneg. 2
611 34 Nyköping


Svensk Fastighetsförmedling
Bagareg. 21
611 31 NYKÖPING


Säven 15 AB
Krokusv. 13
611 67 Nyköping

Annons:

Lägenhetsinfo om Nyköping

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Nyköping

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Nyköping. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Nyköping innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Nyköping eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Södermanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Nyköping.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.