Skaffa bostad och lägenhet i Katrineholm

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Katrineholm så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 19 olika) som du har att välja på för lägenhet i Katrineholm. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Katrineholm kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Södermanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Katrineholm.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Katrineholm finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Katrineholm. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Katrineholm. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Katrineholm kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Katrineholm som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Katrineholm. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Ah:S Grill
Nävertorps torg
641 51 KATRINEHOLM


Dapo Real Estate Group AB
Mejerig. 11
641 39 KATRINEHOLM


Fastighets AB L E Lundberg
0150 - 48 93 00Forss Fastigheter AB
Videvägen 15
641 49 Katrineholm


HyresHuset Incola Fastigheter
Tingshusg. 6
641 45 Katrineholm


HyresHuset Olivgården
Tingshusg. 6
641 45 Katrineholm


HyresHuset Ydewalls Affärsbyrå
Tingshusg. 6
641 45 Katrineholm


Katrineholms Fastighets AB
Tegnérv. 26
641 32 Katrineholm


Kvalitetsbostäder Växjö AB
Djulög. 35 C
641 30 Katrineholm


Laxen i Katrineholm HB
Tegnérv. 32 B
641 21 Katrineholm


Oliven Fastighets AB
Brunnsg. 3 A
641 45 Katrineholm


Peab
Videv. 7
641 49 Katrineholm


Rivieran Katrineholm
Storg. 27
641 45 Katrineholm


Tb Estates AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


Tegelstaden Bygg AB
Florag. 9
641 33 KATRINEHOLM


Thomas Magnus Racing Fastighets AB
V. Fredsg. 1
641 39 KATRINEHOLM


Välle Broar Flintyxan Fastighets AB
Djulög. 35 C
641 30 Katrineholm


Välle Broar Hörnet Fastighets AB
Djulög. 35 C
641 30 Katrineholm


Välle Broar Oden Fastighets AB
Djulög. 35 C
641 30 Katrineholm

Annons:

Lägenhetsinfo om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Katrineholm

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Katrineholm. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Katrineholm innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Katrineholm eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Södermanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Katrineholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.