Skaffa bostad och lägenhet i Eskilstuna

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Eskilstuna så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 19 olika) som du har att välja på för lägenhet i Eskilstuna. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Eskilstuna kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Södermanland.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Eskilstuna.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Eskilstuna finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Eskilstuna. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Eskilstuna. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Eskilstuna kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Eskilstuna som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Eskilstuna. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alvenius Fastighetsförvaltning, John
S. Bangårdsg. 8
633 55 ESKILSTUNA


Arrector AB
Köpmang. 46
633 40 ESKILSTUNA


Ekman Fastigheter AB
016 - 51 22 92Eskilstunahem Fastighets AB
Stensborgsg. 3 B
633 55 ESKILSTUNA


Fastighets AB L E Lundberg
V. Åsg. 1
632 25 ESKILSTUNA


Fastighetsbyrån
Kungsg. 5
632 20 Eskilstuna


Gimlä Bygg & Förvaltning AB
Heljestrandsg. 7 C
633 44 ESKILSTUNA


Graflunds
Rademacherg. 1
631 03 Eskilstuna


Gunnar Graflund Fastighets AB
Rademacherg. 19
632 20 Eskilstuna


Gärtze Fastighetsförvaltning AB
Rinmansg. 18
633 46 ESKILSTUNA


Hyresgästföreningen
Careliig. 2
632 20 Eskilstuna


MB Mathias Brus Fastigheter AB
Kardang. 5
633 46 ESKILSTUNA


Mathias Brus Fastighetsförvaltning AB
Kardang. 5
633 46 ESKILSTUNA


Narenda Förvaltnings AB
Carlav. 26
633 51 ESKILSTUNA


Navigatören Fastighetsförvaltning
Årbyg. 1
633 45 Eskilstuna


Peab
Årbyg. 8
633 45 Eskilstuna


Riksbyggen
Rademacherg. 1
632 20 Eskilstuna


SmedFast AB
Nystrandsg. 23
633 46 ESKILSTUNA


Stefans EL AB
Köpmang. 46
633 40 ESKILSTUNA

Annons:

Lägenhetsinfo om Eskilstuna

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Eskilstuna

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Eskilstuna. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Eskilstuna innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Eskilstuna eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Södermanland. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Eskilstuna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.