Skaffa bostad och lägenhet i Ystad

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Ystad så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 17 olika) som du har att välja på för lägenhet i Ystad. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Ystad kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Ystad.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Ystad finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Ystad. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Ystad. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Ystad kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Ystad som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Ystad. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Blomberg Hading AB
Körlings v. 17
271 45 Ystad


Bussjö 11:6 HB
N. Bussjöv.
271 99 YSTAD


Contentus AB
Hamng. 3
271 43 Ystad


Duvan 26 & 31 I Tomelilla AB
Akterg. 3
271 55 YSTAD


Fastigheten Svea 32 I Tomelilla, AB
Militärv. 2
271 39 YSTAD


Fastighetsbyrån
Sixten Sparres g. 2
271 39 YSTAD


Fastighetsnyckeln
St. Österg. 22
271 34 Ystad


Fjäderholmen Säng AB
Lingsg. 2
271 42 YSTAD


Grb Österlen V2 AB
HP Holding AB
Regementsg. 48
271 45 Ystad


Hotell Tornväktaren
St. Österg. 33
271 34 Ystad


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Österleden 3
271 42 YSTAD


Our House Bed & Breakfast
Eliassons v. 8
271 45 Ystad


Riksbyggen
Hamng. 15
271 43 Ystad


Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 17
271 43 Ystad


Ystadbostäder AB
Stortorget 2
271 43 Ystad


Ystads Lägenhetshotell
Surbrunnsv. 23
271 40 YSTAD

Annons:

Lägenhetsinfo om Ystad

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Ystad

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Ystad. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Ystad innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Ystad eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Ystad.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.