Skaffa bostad och lägenhet i Vejbystrand

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Vejbystrand så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 6 olika) som du har att välja på för lägenhet i Vejbystrand. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Vejbystrand kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Vejbystrand.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Vejbystrand finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Vejbystrand. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Vejbystrand. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Vejbystrand kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Vejbystrand som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Vejbystrand. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bjäregruppen AB
Postv. 10
266 52 VEJBYSTRAND


LM Fastigheter
0431 - 45 20 22Mk Bostäder AB
Långrevsv. 12
266 55 Vejbystrand


Olympen Bostad AB
Hökv. 10
266 54 VEJBYSTRAND


R.T. Molays Byggnadsförening U.P.A. i Än
Skogsv. 28
266 54 VEJBYSTRAND


Teglet I Bjuv AB
Långrevsv. 12
266 55 Vejbystrand

Annons:

Lägenhetsinfo om Vejbystrand

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. I tätorten ingår Magnarp, som är ihopbyggt med Vejbystrand.

Yta: 274,35 hektar
Invånarantal: 2721, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Vejbystrand

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Vejbystrand. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Vejbystrand innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Vejbystrand eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Vejbystrand.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.