Skaffa bostad och lägenhet i Trelleborg

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Trelleborg så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 18 olika) som du har att välja på för lägenhet i Trelleborg. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Trelleborg kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Trelleborg.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Trelleborg finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Trelleborg. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Trelleborg. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Trelleborg kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Trelleborg som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Trelleborg. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Alsingevallen AB
Liljeborgsg. 7
231 52 TRELLEBORG


Bredablick Förvaltning AB
Nyg. 31
231 44 Trelleborg


Bygg & Leasingförsäljning i Trelleborg A
0410 - 150 60Fastighets AB Harry Larsson & Son
Nyg. 30
231 43 TRELLEBORG


Fastighetsbolaget AB Nilpat
Strandg. 2
231 42 Trelleborg


Fastighetsbolaget Hj I Trelleborg AB
Snarringevägen
231 94 TRELLEBORG


Gislöv Konsult AB
Skogsnyckelvägen 24
231 31 Trelleborg


Keibo Invest AB
Tågarpsvägen
231 93 Trelleborg


Leif Andersson I Trelleborg AB
Järnvägsg. 5 A
231 44 Trelleborg


Lorenz Äng AB
Tågarpsvägen
231 93 Trelleborg


Mesut Erkan
Hallakroken 8 B
231 65 TRELLEBORG


Mäklarhuset Löfberg & Co AB
Alg. 35
231 42 Trelleborg


Riksbyggen
Alg. 72
231 42 Trelleborg


Smygehamn Bostäder
Valldammsgatan
231 42 Trelleborg


Smygehamn Bostäder AB
Valldammsg. 1
231 43 TRELLEBORG


TrelleborgsHem AB
Västerg. 4
231 64 Trelleborg


Trelletrucken 5 AB
Truckv. 6
231 62 Trelleborg


Villie Bostäder AB
Sven tveskäggs väg 6
231 68 Trelleborg

Annons:

Lägenhetsinfo om Trelleborg

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Trelleborg

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Trelleborg. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Trelleborg innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Trelleborg eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Trelleborg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.