Skaffa bostad och lägenhet i Tomelilla

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Tomelilla så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 9 olika) som du har att välja på för lägenhet i Tomelilla. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Tomelilla kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Tomelilla.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Tomelilla finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Tomelilla. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Tomelilla. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Tomelilla kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Tomelilla som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Tomelilla. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Besak Fastighetsförvaltning AB
Hästg. 3
273 36 Tomelilla


Bostad Ida Fastighetsförmedling
Tomeg. 1
273 34 Tomelilla


Bostad Idá
Tomeg. 1
273 34 Tomelilla


Bromans Alarmtjänst Tomelilla
Västerg. 3
273 34 Tomelilla


Bröderna Nilssons Måleri & Fastigheter AB
Norreg. 22
273 30 Tomelilla


Jöpa Fastigheter AB
Kåseholm 114
273 97 TOMELILLA


Linder & Tingström Fastigheter AB
Övrabyborg 3420
273 91 TOMELILLA


Sandhammaren Byggnads AB
Västerg. 12
273 34 Tomelilla


Österlenhem AB
Industribyn 22
273 35 TOMELILLA

Annons:

Lägenhetsinfo om Tomelilla

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Tomelilla

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Tomelilla. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Tomelilla innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Tomelilla eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Tomelilla.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.