Skaffa bostad och lägenhet i Staffanstorp

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Staffanstorp så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Staffanstorp. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Staffanstorp kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Staffanstorp.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Staffanstorp finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Staffanstorp. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Staffanstorp. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Staffanstorp kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Staffanstorp som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Staffanstorp. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

Bo i Villa AB, Gästabudet AB
Gårav. 1
245 44 Staffanstorp


Kvarterfastigheter I Skåne KB
Saturnusv. 2
245 33 Staffanstorp


Lifra
Nevisborg 23
245 45 STAFFANSTORP


Lilla Djurslövs Fastighet AB
L. Djurslövsv. 40
245 93 Staffanstorp


Staffanstorps Kommunfastigheter AB
Kometv. 1 A
245 34 STAFFANSTORP


Staffanstorpshus AB
Kometv. 1 A
245 34 STAFFANSTORP


Sydbo Fastighetsförvaltning AB
Knutsborg 84
245 45 STAFFANSTORP

Annons:

Lägenhetsinfo om Staffanstorp

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Staffanstorp

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Staffanstorp. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Staffanstorp innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Staffanstorp eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Staffanstorp.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.