Skaffa bostad och lägenhet i Sjöbo

Annons:
Om du är ute efter en egen lägenhet och söker efter en i Sjöbo så finns det flera olika vägar att gå. Det finns flera olika hyresvärdar, bostadsfirmor och bostadsrättsföreningar (totalt finns 7 olika) som du har att välja på för lägenhet i Sjöbo. Om det nu inte finns ett bostadsföretag som passar dig i Sjöbo kan du istället kolla på andra bostadsföretag som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du kontaktuppgifterna till alla de hyresvärdar och bostadsföretagen som arbetar med lägenheter i Sjöbo.

Innan du kontaktar ett bostadsföretag i Sjöbo finns det alltid ett par saker man bör tänka på. Framförallt så bör du kontrollera din budget när du söker lägenhet i Sjöbo. Priser varierar ofta en hel del och det sista man vill är att betala mer än man har råd med. Så kontrollera din personbudget. Sedan ska du alltid sätta dig ned och kontrollera vilka behov och krav du har på en potentiell lägenhet i Sjöbo. Viktiga specifikationer att tänka på är hur många rum som finns, hur stor yta som lägenheten har och hur det ser ut med kök och badrum. Det blir också lättare att kontrollera budgeten när du har denna information eftersom du enklare kan börja kontrollera hur mycket en ideal lägenhet i Sjöbo kan gå på.

Mäklare och fastighetsägare i Sjöbo som kan ordna lägenhet

Här är vår lista på de olika mäklare, fastighetsägare och bostadsföretag som kan ordna lägenhet i Sjöbo. Det finns bostadsföretag, hyresvärdar och även bostadsrättsföreningar som alla har olika utbud och priser.

A.S.M.Nyvång AB
Verkstadsg. 10
275 39 SJÖBO


Angelus Fastigheter HB
Brittsommarg. 11 G
275 95 SJÖBO


Daniel Johansson AB
Rumbag. 10
275 34 Sjöbo


Fastighetsbyrån
G. Torg 2 A
275 30 Sjöbo


LENY Fastighets AB
G. Torg 5
275 30 Sjöbo


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
G. Torg 4
275 30 Sjöbo


Sjöbohem, AB
Verkstadsg. 2 B
275 39 SJÖBO

Annons:

Lägenhetsinfo om Sjöbo

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Jämför olika mäklare och hyresvärdar i Sjöbo

Du bör alltid jämföra de olika bostadsföretagen som kan ordna dig en lägenhet i Sjöbo. Det finns olika typer av företag som t.ex. bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsförmedlingar som kan hjälpa dig och priserna och utbuden kan variera kraftigt. Så innan du väljer ett företag så kontrollera alla lägenheter som finns tillgängliga i Sjöbo innan du tar ett beslut. Om du kan tänka dig bo utanför Sjöbo eller inte hittar en passande lägenhet så kan du istället kolla med andra hyresvärdar eller bostadsföretag i andra städer i Skåne. Genom att jämföra priser och utbud mellan olika städer blir det lättare att få en djupare översikt också ifall man är mer styrd efter priset eller har specifika krav.

Här finns mer information om Sjöbo.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta mäklare och fastighetsägare samt hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.